За статистикою, половина заявників, які звертаються в банк за кредитом, отримують відмову. Причини такого рішення можуть бути наступними:

✔ погана кредитна історія з простроченими платежами або непогашеними кредитами;

✔ одночасно відкриті кредити в декількох фінансових установах;

✔ відсутність офіційного працевлаштування;

✔ невеликий стаж на нинішньому місці роботи;

✔ рівень доходів позичальника нижче встановленого банком мінімуму.

  Намагатися приховати відомості про наявні борги немає сенсу, оскільки банки обмінюються інформацією з кредитними бюро, і кожна заявка обов'язково проходить перевірку по базі даних. Якщо отримано відмову, можна спробувати переконати банківську організацію видати кредит під відповідальність поручителя. Однак не факт, що в цьому випадку ви точно уникнете відмови. Але є і більш простий спосіб взяти гроші в борг. Мікрокредитування!

  Мікрокредитування - альтернатива традиційним банківським позикам. Адже  мікрофінансові організації не пред'являють настільки суворих вимог до клієнта. Наприклад, скористатися послугами МФО CreditUp може будь-який повнолітній громадянин України. Щоб подати заявку на отримання кредиту потрібно тільки паспорт, ІПН і банківська карта, на яку надходять кошти. При цьому частка позитивних рішень перевищує 87%. 

  А ще сервіс CreditUp працює цілодобово і без вихідних, тому кредити на карту без відмови 24/7 стають справжнім порятунком в тих випадках, коли кошти потрібні терміново. Тож якщо вам необхідно терміново вирішити фінансові проблеми, сміливо користуйтеся послугами МФО CreditUp, не побоюючись відмови!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?