Взяти кредит на освіту

 

Одним з найпопулярніших видів кредитів виділяють кредит на отримання освіти. Не кожен може дозволити оплатити навчання в інституті своїм дітям, але більшість хочуть дати своєму чаду вищу освіту. Зараз це стало доступніше, так як є можливість платити частинами помісячно, що не так відбивається на сімейному бюджеті.

Однак часто зустрічаються випадки і ситуації, коли батьки не в змозі «потягнути» оплату за студента, проте дитина, в свою чергу, вже досягла повноліття і може нести фінансову відповідальність і приймати самостійні рішення.

Дуже зручно в студентські роки брати підробітки. Таким чином, можна оформити кредит на місяць, влаштуватися на роботу по частковій зайнятості, паралельно навчатися і повертати заборгованість, отримуючи в процесі довгоочікувану і бажану освіту.

Компанія Кредит АП, піклуючись про своїх клієнтів і розуміючи їх потреби, видає кредити онлайн, починаючи з віку 18 років. А сума першої позики тепер становить 1500 грн. Також треба відзначити, що при повторному отриманні кредиту сума збільшиться до 2500 грн, якщо у Вас гарне кредитне резюмета історія за кредитами.

А до 31 березня, оформляючи позику онлайн на нашому сайті, Ви автоматично стаєте учасником розіграшу супер-призів цього місяця - нових популярних гаджетів iPhone і iPad Apple.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?