Взяти кредит через інтернет в суботу чи неділю

 

Великою перевагою online кредитування є те, що оформити заявку на кредит онлайн можна як в будні дні, так і на вихідних. На відміну від банків, які видають позики тільки в робочий час з 09:00 до 18:00.

Взяти кредит через інтернет можна без участі третіх осіб. Всі рішення приймаються автоматично, завдяки спеціально розробленої програми. Все просто і зручно - сидячи вдома за комп'ютером, або взявши в руки смартфон, в суботу чи неділю, заповнивши форму заявки, отримайте за 8 секунд схвалення за Вашим запитом.

Не треба чекати до понеділка, щоб побачити необхідну суму на банківській картці. Якщо кредит онлайн буде схвалений, гроші на карту банку нарахують миттєво. Це дозволить позичальнику здійснити заплановані дії, такі як купівля товару або послуги, похід в кіно, кафетерій, розважальний центр з дітьми та багато іншого.

Ще одним подарунком для клієнтів CreditUP є пропозиція оформити перший кредит через інтернет на нашому сайті зі знижкою 50% на протязі всіх вихідних в лютому 2017 року (4 суботи і 4 неділі).

А заощадити надалі допоможе програма лояльності, яка постійно нараховує бонуси - 25 гривень за реєстрацію, 50 гривень - на День народження клієнта, основні бонуси - в залежності від суми кредиту і його терміну погашення. Бонусами можна відразу сплатити заборгованість по позиці або накопичувати і використовувати в подальшому.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?