У кожної людини іноді виникають ситуації, коли потрібна невелика сума грошей до зарплати. А плануючи оформити кредит через банк, Вам знадобиться зібрати список документів, відвідати особисто відділення, вистояти в черзі, написати заяву і чекати пару днів рішення щодо Вашого запиту.

Щоб прискорити процес, оформлюйте швидку позику онлайн. Адже онлайн позики це - можливість отримання позики без відвідування офісу і без дзвінків. Такі позини на сьогодні надають багато мікрофінансових організацій, таких як CreditUP. Що дуже зручно та швидко. Рішення приймається автоматично за 20 секунд і при позитивному результаті, онлайн мікропозику на карту банку з необхідною сумою перерахують протягом 1 хвилини.

Великим плюсом у цій ситуації є оформлення онлайн заявки на кредит без довідок про доходи, без застав і поручителей. Потрібно тільки  наявність українського паспорта, ІПН, а також фотографії, зробленої через телефон, планшет або комп'ютер. 

Як правило, мікрокредити до зарплати є лояльним способом кредитування. Таким чином отримати позику може навіть людина із зіпсованою кредитною історією, якій не дадуть кредит, якщо вона звернеться в банк. Саме тому онлайн кредитуванням користується дуже багато громадян. Адже це зручно, це онлайн, без довідки про доходи та ще й цілодобово.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?