Кому потрібна реструктуризація кредиту?

 

Кожна людина, що взяла кредит, розраховує на певні умови його погашення : суму, терміни, можливо, пролонгацію. Але бувають такі моменти в житті, коли все йде не за планом.

Реструктуризація кредиту - це деякий перегляд і подальші зміни в кредитуванні при узгодженні певних умов. Приміром, Вам потрібно взяти кредит на суму 5000 грн, і Ви це зробили. Далі оплачуєте суму позики і відсотки по ній у вказані проміжки часу. Але тут трапляється щось небажане, і більше немає можливості погашати заборгованість в призначені дати. Через деякий період прострочення платежу починаються дзвінки з фінансових структур, вимагання повернення кредиту, штрафи за несплату і, в результаті, з цим потрібно щось робити, і приймати рішення доволі швидко.

У цьому випадку варто написати заяву про прохання реструктуризації кредиту, її розглянуть і винесуть вердикт. Але навіть якщо відповідь буде "Так!" - це не означає, що сума або відсотки безоплатно списуються. Оскільки ніхто не працюватиме собі у збиток, і якщо є можливість вирішити проблеми і закрити кредит за допомогою друзів, близьких, мікрокредитів онлайн і так далі, краще це зробити, адже інакше, зрештою, Ви все одно заплатите значно більше грошей.

CreditUP радить своїм клієнтам брати кредити на ту суму і на ті терміни погашення, на які є гарантія повернення без збитку собі. Коли Ви точно знаєте, що в силах за будь-яких обставин сплатити позику.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?