Кому не дають кредити?

 

Всім, звичайно ж, хочеться залишити заявку на кредит онлайн або прийти до банку, попросити гроші у борг і негайно отримати потрібну суму. Але в житті все інакше. Кредитор, навіть якщо у Вас є запорука або поручитель, повинен зважити усі "за і проти" видачі позики, умов, термінів і можливості погашення. Адже для фінансової структури дуже важливо повернути суму кредиту й відсотки по ньому.

Тому давайте розберемося, кому ж не дадуть кредит, ні за яких обставин.

Першим пунктом є вік: кредити починають видавати з 18 років, але по факту реально отримують позики клієнти, починаючи з 21 року. Якщо Вам, приміром, зараз 45, і Ви берете кредит на 30 років, що означає остаточне погашення у віці 75, то не сподівайтеся на успіх, оскільки фінансові структури мають вікові обмеження до 60 - максимум 65 років, коли людина ще здатна працювати і заробляти реальні гроші для погашення позики.

Другим, і важливим, пунктом буде платоспроможність позичальника. Отримуючи мінімальну заробітну плату, навряд чи вдасться отримати навіть невелику кредитну суму. Судіть самі, гроші потрібні на їжу, одяг, комунальні платежі, логічно, що нічого не залишиться на погашення боргу. Навіть надання документів і доказів про додаткові доходи, якщо вони тимчасові, не допоможуть отримати бажаний кредит.

Третім аргументом є місця проживання, особливо враховуючи нинішню ситуацію, коли практично усі банки і мікрофінансові організації відмовляють у видачі кредитів жителям Донецькою і Луганською областей, а також тим, що мешкають на території АР Крим. Іншим випадком є локальність компанії - якщо фінансова структура знаходиться в одному місті і видача відбувається тільки по цьому населеному пункту.

Але час не стоїть на місці,умови змінюються мало не щодня, тому не варто засмутяться, що сьогодні Вам відмовили в кредитуванні, адже завтра можна постукати в ті ж двері, і вони обов'язково відкриються!


 

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?