Компанія CreditUP повертає гроші!

 

 Компанія CreditUP завжди намагається радувати своїх клієнтів приємними сюрпризами. Але сьогодні ми пропонуємо нашим постійним клієнтам не просто акцію, а унікальну програму лояльності в сфері мікрокредитування, за умовами якої кожному, хто оформляє кредит онлайн у нас, ми компенсуємо частину його витрат.

Програма лояльності «BonusUP» розроблялася і впроваджувалася виключно з думкою про наших клієнтів. Зараз складно собі уявити сучасну людину, що не має банківської карти і доступу до інтернету, в зв'язку з чим, гроші - все ближче, і отримати їх в кредит на карту банку - все простіше. CreditUP, розвиваючи сервіс швидкої позики, постійно покращує його і впроваджує додаткові послуги, які полегшують як процес оформлення кредиту онлайн, так і покращують комфорт використання. А з 23 січня 2017 року, ще й відшкодовує частину витрат клієнта - і це поки що безпрецедентний випадок в Україні серед компаній, які дають гроші в кредит.

Як же це працює? Все дуже просто, як і сама послуга від CreditUP: як тільки Вам знадобилися готівкові в якихось життєвих обставинах - хочете зробити подарунок коханим або собі, терміново потрібні гроші прямо тут і зараз - Ви звертаєтеся на сайт, вибираєте на калькуляторі суму і термін, на який Вам необхідні кошти. Там же Вам відразу відображається, скільки з суми Ваших витрат ми Вам компенсуємо у вигляді бонусів (бонуси - це такі ж гроші, тільки зберігаються на бонусному рахунку). Наступного разу, коли Ви звернетеся в CreditUP, як до хорошого друга знову, при поверненні нам позики, Ви зможете частково кредит погасити бонусами. Ситуація така ж як брати гроші в борг у знайомих або в банку, тільки набагато простіше, швидше і вигідніше, оскільки жоден з них доплачувати Вам за те, що Ви взяли у нього в борг, не буде, а банк і подавну. Але компанія CreditUP - компенсує Вам частину витрат за програмою лояльності "BonusUP".

23.01.2017 року всім клієнтам, які до цієї дати почали з нами співпрацювати, ми нарахували 25 бонусів на честь старту програми лояльності "BonusUP". Всі нові клієнти, які зареєструються і отримають гроші в кредит, починаючи з 23 січня - отримають 25 бонусів автоматично. Уже тисячі щасливих клієнтів відчули турботу «BonusUP» на собі, і ми запрошуємо всіх користуватися і отримувати максимум переваг, оформляючи кредит онлайн. Ми ніколи не зупиняємося і працюємо над новими сюрпризами, в тому числі і за програмою лояльності.

Користуйтеся із задоволенням!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?