Коли краще брати кредити?

 

Як і з іншими фінансовими продуктами, банки і мікрофінансові організації періодично можуть змінювати ставки і суми видачі позики, як для постійних клієнтів, так і для нових. Це залежить від сезонності і попиту. Як же правильно і вчасно взяти кредит, щоб отримати максимальні знижки.

Найшвидшим і оптимальним варіантом є кредит онлайн, коли компанії надають максимальні знижки щодо оформлення позик. Наприклад, CreditUP, до свого дня народження, вирішив порадувати своїх клієнтів і до 12 листопада 2016 року діє акційна пропозиція по оформленню першого кредиту онлайн зі знижкою 50%. Також, оформляючи позики в нічний час, можна не тільки взяти кредит за зниженою відсотковою ставкою, але й прийняти участь у розіграші цінних подарунків і призів.

З огляду на те, що наближається Новий рік, без сумніву, слід очікувати хороших пропозицій найближчим часом, які з’являтимуться одна за іншою. Цим самим, допомагаючи економити грошові кошти і здійснювати заплановані дії, на які терміново були потрібні гроші в борг. Тому, слідкуйте за новинами, і якщо Вам терміново знадобиться готівка, то у нас завжди можна отримати кращі умови з бонусами і знижками за найкоротші терміни!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?