Який банк видає кредит безробітним?

Статус "безробітний" в Україні ще нічого не означає, адже далеко не кожен працедавець зацікавлений в офіційному працевлаштуванні співробітників. Цей статус допомагає отримувати виплати по безробіттю, економити на комунальних послугах і податках. Але у медалі дві сторони: питання "як безробітному взяти кредит" являє собою проблему для багатьох.

Не маючи довідки з постійної роботи, отримати позику важко. Цей документ підтверджує або спростовує вашу платоспроможність. Через його відсутність банк оцінює позичальника як ненадійного і відмовляє у видачі позики. Логіка фінансових організацій проста: якщо немає постійного заробітку, значить, повернути отримані гроші буде складно. Незважаючи на це, на сучасному ринку кредитування існує декілька альтернативних вирішень питання, як безробітному взяти кредит:

  •  приватні інвестори. Цей спосіб рішення матеріальних проблем багатий негативними наслідками: невигідні умови кредитування, ризик шахрайства і серйозні "санкції", наступні після прострочень;
  •  МФО (мікрофінансові організації). Подібні компанії лояльно відносяться до клієнтів, які залишилися без роботи і надають можливість пролонгації кредиту. Їх послугами можна скористатися навіть у видаленому режимі.

Де можна узяти кредит безробітним з 100% вірогідністю

Якщо ви не працевлаштовані офіційно, знаходитеся в пошуку роботи, і вас цікавить, чи можна отримати кредит безробітному - можете розраховувати на підтримку нашої онлайн-платформи. Основна відмінність МФО від банківських установ - в тому, що немає необхідності уявляти документальний звіт про місце роботи і щомісячні доходи. Коли терміново потрібні гроші на оплату житла, навчання, купівлю квитків або подарунків, МФО стане справжньою панацеєю від матеріальних труднощів!

  •  У нас немає зайвих питань про членів сім'ї і їх зайнятості, не треба збирати папери з різних інстанцій.
  •  Отримати мікропозику безробітному можна, навіть якщо його доходи поступають з іншого джерела (стипендія, допомога родичів).
  •  Високий шанс схвалення на видачу кредиту навіть клієнтам з поганою кредитною історією.
  •  Заявка розглядається за лічені секунди. Подати її можна, знаходячись удома або в офісі, у будь-якому громадському місці, в якому є доступ до інтернету.

Чому саме CreditUp

Низька процентна ставка і повна анонімність - далеко не усі переваги нашого сервісу. Жителі України вибирають саме нас, тому що засоби нараховуються на карту миттєво. Для їх вступу слід виконати декілька простих кроків:

  •  реєстрація на сайті;
  •  вибір прийнятної суми і терміну повернення;
  •  заповнення анкети онлайн;
  •  прив'язка банківської карти.

Після отримання позитивного рішення гроші будуть нараховані швидко. У нас немає операторів, які стануть дзвонити вашим родичам і працедавцям, збирати інформацію про ваше матеріальне становище. Воно жодним чином не впливає на умови надання позики.

Скористайтеся нашим сервісом, і питання "де можна взяти кредит безробітним" не складатиме для вас проблеми. Так само як і фінансові труднощі перестануть порушувати ваш звичний життєвий устрій.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?