Традиційно влітку спостерігається зниження ділової активності. Доступних вакансій і запрошень на співбесіди стає менше, а претендентів, за рахунок активних старшокласників і випускників вузів, більше. Для фрілансерів, які зайняті в сфері інтернет-маркетингу, літо також несезонний період. Замовники вважають за краще проводити час на природі, на дачі або в найближчому міському парку, але ніяк не в інтернеті.

Для того, щоб клієнти CreditUP в літній період не постраждали від зниження грошового потоку, а навпаки змогли заробити, ми підготували добірку нескладних і ефективних способів заробітку влітку. А також бонус від нас: спеціально розроблену акцію «Приведи друга!».

Свій бізнес

1. Торгівля морозивом і прохолодними напоями. У спекотну погоду холодні солодощі, вода, морси, компоти користуються незмінним попитом, як на відпочинку біля води, так і в місьті. Все, що вам потрібно для запуску діяльності: правильно вибрати точку або маршрут торгівлі, і невеликий стартовий капітал - від 500 до 3000 грн. на покупку товару і сумки-холодильника. У разі, якщо ідея і місце для торгівлі є, а грошей немає, то протягом 10 хвилин ви можете оформити кредит онлайн без довідок і поручителів на нашому сайті. Тим більше, що саме зараз він обійдеться вам на 40% дешевше, ніж зазвичай. Через хвилину ви отримаєте позитивне рішення, і гроші будуть зараховані на карту будь-якого банку України. Декілька днів торгівлі дадуть змогу повернути кредит вже до кінця тижня, отримавши за це ще й додаткові грошові бонуси від нас.

2. Точка здорового харчування. Якщо поруч з вашим будинком знаходиться міський парк, стадіон або фітнес-центр, тоді саме час подбати про свій прибуток і про людей, які дотримуються здорового способу життя. Все, що потрібно: пара нескладних рецептів смузі, блендер і розрахований на один день торгівлі запас овочів і фруктів. Велосипедисти, бігуни, шанувальники йоги стануть вашими вдячними клієнтами з червня по вересень. А там дивись, відкриєте стаціонарне кафе здорового харчування. Чого ми вам щиро бажаємо!

3. Готель для тварин. Якщо ви мешкаєте у своєму будинку і любите тварин, то це ваш варіант! Почати такий бізнес можна фактично без затрат, просто розмістивши оголошення в районі вашого проживання і в соціальних мережах. Власники домашніх улюбленців із задоволенням скористаються вашими послугами, в той час, коли їдуть в тривале відрядження або відпустку.

Робота на дому

Спеціальна пропозиція від CreditUP. Заробляти в інтернеті ще ніколи не було так просто. Вам навіть не потрібно сидіти для цього за комп'ютером в задушливій квартирі. Все, що необхідно - це знання програми «Приведи друга!», з якими ви можете детально ознайомитися на сайті, товариськість і бажання допомагати своїм близьким, рідним і друзям. Якщо ви знаєте, що комусь з них терміново необхідні гроші на будь-які цілі, будь-то оплата за навчання дитини або відкриття свого маленького сезонного бізнесу, порекомендуйте online кредит від Кредітап. Після того, як ваш друг оформить кредит на вигідних умовах з 40% знижкою на відсотки, залишить в спеціальній формі заявки ваш телефон, як людини, яка порекомендувала йому нашу послугу, і зробить остаточне погашення, ви гарантовано отримаєте 100 гривень на картковий рахунок. Можливість заробити не обмежена нічим. Чим більшій кількості друзів ви допоможете впоратися з тимчасовими фінансовими труднощами, тим більше заробите самі. Важливий нюанс: ліміт першої кредиту - до 1200 грн. При наступному зверненні, сума збільшується. І так, ваш друг додатково отримає 50 бонусних гривень!

Сезонна робота за наймом

1. Послуги з встановлення та обслуговування кондиціонерів неодмінно стануть джерелом непоганого заробітку, якщо ви любите і вмієте працювати руками. Базові технічні навички вам також знадобляться. Заробіток коливається від 150 до 500 гривень в день.

2. Робота на літніх атракціонах - ще один приклад сезонної підробітку, який відмінно підійде студентам, школярам і всім, хто не боїться по 8-10 годин проводити на теплому літньому повітрі. Заробити можна від 50 до 150 гривень за зміну.

3. Торгівля фаст-фудом, кавою, повітряними кульками та дивовижними одноразовими іграшками в парку принесе вам дохід від 50 до 200 гривень. Важливо любити спілкуватися з дітьми, вміти залучати покупця і швидко рахувати.

4. Розклеювання та розповсюдження оголошень - для тих, хто любить багато ходити і не боїться звертатися до незнайомців. Оплата за таку роботу може бути у вигляді ставки, а також у вигляді відсотка за кожного залученого клієнта.

Бажаємо вам віри в свої сили, процвітання, добробуту і гарного літа! Сподіваємося, що наші поради, а також бонуси, програми лояльності та акція «Приведи друга!» допоможуть вам в цьому!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?