Привіт  друзі. Хочете дізнатися як я змінив професію та отримав можливість заробляти гроші не виходячи з дому?  

 Не можна не помітити, що прогрес рік за роком вносить свої зміни у роботу кожної людини, створює нові зацікавлення та захоплення. Так трапилося і зі мною. Адже все, що я люблю об'єднує професія SMM-менеджера. До того ж працювати SMM-менеджером можна як в офісі, так і дистанційно. У другому варіанті — це ще і гнучкий графік. Приємно радує також і заробітна плата SMM-спеціаліста. За даними сайту Work.ua в ередньому «SMM-менеджер» в Україні заробляє 12 500 грн. А якщо Ви працюєте віддалено і маєте вдосталь часу то можна працювати і над двома проектам та отримувати гідну зарплату. 

Та для того аби об'єднати всі свої захоплення в одну професію я відправився на спеціальні курси. Які на той час коштували 2 400 грн, але цих грошей у мене на жаль не було. Довелося шукати швидке рішення, а мікропозика, яку мені швидко надав сервіс CreditUP стала промінчиком надії на шляху до нової професії. Та й позику я взяв зі знижкою 40% за промокодом, що дуже вигідно. Адже сервіс CreditUP постійно проводить приємні акції та дарує знижки.  З промокодом переплата по кредиту на максимальний термін склала всього 600 грн.

 Оформивши позику дуже швидко - я того ж дня оплатив курси, купив декілька блокнотів та відправився вивчати основи SMM.  

Та найголовніше, що ще навіть не пройшовши курс до кінця я отримав свою першу роботу у чудовій компанію, де працюю по теперішній час. 

Сучасна професія - це розумний вибір. А відвідування курсів дозволить залишатися актуальним у будь-який час за будь-яких змін. Тож куштуйте, відкривайте, намагайтесь!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?