Як оформити кредит безробітному?

 

Юридично, до безробітних відносяться люди, які не мають постійного місця роботи, працюють не офіційно або ж перебувають на обліку на біржі праці в центрі зайнятості. Цей сегмент населення країни раніше украй рідко міг звертатися у фінансові структури з метою узяти кредит. Але за останні роки ситуація змінилася в кращу сторону і як альтернатива банкам з'явилися мікрофінансові організації, які спростили процедуру видачі кредитів.

Тепер будь-який громадянин України, якому виповнилося 19 років, може подати заявку на оформлення позики. Зрозуміло, що велику суму грошей з першого разу позичальник навряд чи отримає, але кредит онлайн від 100 до 10000 гривен можна оформити через інтернет зі свого комп'ютера, планшета або смартфону, вказавши тільки ІНН і паспортні дані.

У сфері мікрокредитування не вимагається збирати пакет документів, представляти довідку з роботи про доходи, відвідувати відділення фінансових організацій. Досить в режимі онлайн пройти реєстрацію, вказати місячний заробіток і витрати, контактні дані, обрати необхідну суму кредиту онлайн, ознайомитися і погодити договір. Далі, автоматично, за 20 секунд Ви отримаєте рішення по видачі позики. Отримати кредит онлайн можна за 15 хвилин, а гроші на карту банку зараховуються за 1-2 хвилини.

Треба відмітити, що мікрокредити є одним з найзручніших і швидших способів вирішення питання "де терміново узяти гроші" на необхідні потреби. Також, під Новий рік слід чекати хороших знижок і бонусів, які допоможуть заощадити і здешевити Ваш кредит.
Стежте за нашими новинами, і, незабаром, ми порадуємо Вас приємними сюрпризами!


 

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?