Як взяти кредит без роботи

Наявність постійного місця роботи у банківського клієнта є свого роду гарантією того, що заборгованість буде своєчасно повернена. Проте враховуючи той факт, в Україні узаконив свої стосунки з працедавцем тільки кожен четвертий працівник, переважна більшість громадян не можуть отримати кредит без роботи. Але з іншого боку, відсутність офіційного працевлаштування ще не говорить про те, що позичальник не має стабільного доходу.

Великі банки зацікавлені у видачі позики тільки тим, хто готовий представити довідки з місця роботи, підтвердити високий рівень зарплати і переконливий трудовий стаж. Також знадобиться надати контактні дані працедавця. Отже, середньостатистичний українець, який тимчасово не працює або не працевлаштований у відповідність із законодавством України, не зможе розраховувати на те, щоб взяти кредит. Непрацюючій людині деякі організації готові запропонувати лише скромну суму під великий відсоток. Цей варіант влаштовує небагато. Тим більше, якщо існують інші, вигідніші способи отримання фінансової допомоги.

Де взяти кредит непрацюючому

Мікрофінансові компанії видають позику для безробітних, які зазнають матеріальні труднощі. Основна перевага співпраці з таким кредитором - його лояльність по відношенню до кожного потенційного позичальника. Отримати схвалення на велику грошову суму в МФО може:

  • студент, що досяг повноліття;

  • непрацюючий пенсіонер;
  • молода мама в декретній відпустці;
  • будь-який громадянин, який знаходиться в пошуку підходящої вакансії.

Однією з найбільш надійних мікрофінансових компаній є CreditUp. У ній можна взяти кредит непрацюючому без строгих умов і вимог. При цьому не завищується процентна ставка, а загальні умови кредитування - такі ж, як і для усіх інших громадян. Навіть якщо ви зверталися в подібні організації, але безуспішно, і раз по раз діставали відмови - не опускайте руки, і пробуйте щастя в CreditUp. Як показує практика, мікропозика тут - схвалена в 98% випадків!

Експрес-кредит, доступний кожному

Чергова перевага оформлення позики онлайн, - в колосальному заощадженні часу. Тоді як для виконання банківських процедур і перевірки інформації вимагається декілька робочих днів, кредит без роботи в МФО нараховується за лічені секунди. Слід лише заповнити заявку у будь-який слушний час, відправити її - і система обробить її вмить. Отримати схвалення за лічені секунди, не виходячи з будинку - що може бути зручніше?

Ми не дзвонимо родичам і працедавцям, щоб зібрати додаткову інформацію. Ми довіряємо кожному клієнту і сподіваємося на те, що співпраця з нами принесе клієнту тільки задоволення. Якщо ви відчуваєте, що матеріальне становище похитнулося, а з роботою доки не все так гладко - замовляйте вигідну позику для безробітних, щоб дозволити собі те, чого так сильно хочеться!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?