Як працює система накопичення бонусних гривень!

 

Програма лояльності компанії CreditUP - це не тільки благонадійність для постійних клієнтів, але і можливість накопичувати кошти на свій рахунок в особистому кабінеті.

Розробляючи кампанію по лояльності, за основну мету було поставлено зробити дешевий кредит онлайн, і з нами це стало можливим. Оформивши позику через наш сайт, користувач отримує 25 бонусних гривень, а з кожним наступним кредитом не тільки грошова сума збільшується, але і росте кількість бонусів.

Наприклад, Ви оформили кредит на 1500 гривень терміном на 30 днів у травні і у Вас в цьому ж місяці день народження. Скільки ж загалом вдасться назбирати додатково грошей для економії? З вищевказаної суми і строку кредитування буде нараховано 85 бонусів + 25 - за реєстрацію + 50 - на день народження. Разом 160 гривень, якими можна погашати заборгованість.

Якщо ж клієнт не бажає використовувати бонусні гривні, він може продовжувати накопичувати їх далі, адже вони не згорають. А на додаток до всіх перерахованих бонусів, в залежності від кількості отриманих раніше кредитів, ми, в індивідуальному порядку, подаруємо ще від 15 до 50 бонусів.

Але це ще не все! Для всіх нових клієнтів, які взяли кредит онлайн через наш сервіс вперше, надається знижка 50% у вечірній та нічний час, з 18:00 до 09:00 з понеділка по п'ятницю, і цілодобово у вихідні.

З цього слідує, що взяти гроші в борг і швидко отримати кредит можна в два рази дешевше, а підсумувавши бонуси, позика стане ще більш вигіднішою завдяки програмі BonusUP.

Оформляйте кредити швидко і дешево завдяки найкращим пропозиціям компанії КредитАП!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?