Кредит на карту за 8 хвилин в будь-який час.

від 300 грн до 3500 грн
  • Ви берете:
    ГРН
  • На
    до
  • До повернення:
    грн


Для багатьох людей кредитування асоціюється з продуманою й прорахованою фінансовою операцією. Це справедливо, коли мова йде про кредит на придбання побутової техніки, меблів або комп'ютера. Такі покупки плануються заздалегідь, але трапляються ситуації, коли гроші потрібні прямо зараз. У таких випадках на допомогу прийдуть моментальні онлайн позики, які можна оформити цілодобово.


Де взяти позику на вихідних


Техніка може зламатися в самий невідповідний час. І якщо з тріщиною на екрані впав смартфона можна тимчасово змиритися, то ремонт опалювального котла або електроплити відкладати не можна. Уявімо, що поломка сталася в суботу або неділю. Знайти телефон аварійної ремонтної служби і потрібні деталі - не проблема. Але де взяти гроші, якщо у друзів позичити не вийшло, а банки закриті і кредит на вихідних не видають?

Скористайтеся онлайн сервісом CreditUP, який працює сім днів на тиждень, включаючи свята. Вам не потрібно йти в офіс установи - кредит оформляється через інтернет. Необхідно заповнити заявку на сайті організації, вказавши паспортні дані та ІПН, і прикріпити банківську карту. Заявка розглядається в режимі онлайн, і в разі позитивного рішення гроші через пару хвилин надходять на карту.


Кредит в нічний час - це реально


Гроші можуть терміново знадобитися не тільки вдень, але і вночі. Наприклад, в дорозі закінчується бензин, а розплатитися на заправці нічим. Або ж ви відправилися в нічний клуб або ресторан, не розрахували витрати і тепер гарячково міркуєте, як оплатити рахунок. В такий час вже точно не подзвониш одному і не попросиш у позику.

У такій ситуації знову допоможе CreditUP. Онлайн сервіс працює 24 години на добу, тому ви зможете спокійно взяти кредит вночі. Рішення приймається протягом декількох секунд, а на процедуру - від заповнення онлайн заявки до надходження грошей на карту - йде 8-10 хвилин. Офіціант не встигне повернутися за рахунком, як ви вже будете мати у своєму розпорядженні необхідну суму.


Дешевий кредит - знижуємо витрати


Компанія CreditUP надає клієнтам можливість зробити кредит більш дешевим. Так, в рамках програми лояльності позичальникам нараховуються бонуси, які потім обмінюються на грошові кошти. Цими грошима можна оплачувати послуги організації, повернувши частину витрат з обслуговування позики.

Програма лояльності - не єдиний шлях до дешевих кредитів. Для клієнтів компанії постійно діє акція «Приведи друга». Суть акції полягає в тому, що учасник отримує індивідуальний промокод. Якщо інша людина при оформленні позики онлайн введе цей промокод, учаснику перераховується на картку 100 грн за вирахуванням податків.

Промокод на кредит не містить особистої інформації: клієнти можуть ділитися ним в соціальних мережах, блогах або зробити Лендінгем-сторінку, яка веде на сайт онлайн сервісу CreditUP.

Як уникнути помилок?

Наостанок застережемо від поширених помилок при оформленні мікрокредиту.

  • Читайте онлайн договір кредитування перш ніж прийняти умови. У договорі прописується процентна ставка, порядок погашення, термін, штрафні санкції. Неуважність може привести до непередбачених витрат.
     
  • Перш ніж взяти кредит, сплануйте, як ви будете його погашати. Відсутність плану загрожує неможливістю повернути позику і збільшенням заборгованості.
     
  • Якщо не можете погасити заборгованість вчасно, пролонгуйте мікрокредит. Принцип «проблема вирішиться сама собою» тут не спрацьовує. Компанія дозволяє продовжувати термін кредитування, оплачуючи тільки відсотки.
     
  • При оплаті заборгованості через касу банку платіж може надійти на рахунок тільки через 2-3 дня, а за цей час будуть нараховані відсотки. У підсумку виявиться, що мікрокредит повністю не погашений. Тому, погасивши позику, перевірте закриття позики в особистому кабінеті.


Беріть позики в CreditUp незалежно від дня тижня і часу доби - і компанія допоможе вам при вирішенні найнагальніших проблем.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?