Де взяти кредит на весілля

Де взяти кредит на весілля

Ще задовго до урочистості наречена і жених починають малювати в уяві свою весільну церемонію до найдрібніших подробиць. Представляють білосніжну сукню, шикарний автомобіль, оригінальні запрошувальні і іншу весільну атрибутику. Проте коли приходить час вирішувати організаційні питання, молодожони стикаються з тим, що їх бажання не зовсім відповідають матеріальним можливостям. В наші дні проведення весілля вимагає немало вкладень, і якщо для створення незабутнього заходу грошей не хапає, вихід є - весільний кредит.

  •  Багато пар усвідомлюючи, що самостійно впоратися з великими витратами буде непросто, відкладають одруження на рік, а то і на два. За час відстрочення деяким вдається накопити потрібну суму і зіграти весілля своєї мрії. Такий варіант підходить не для усіх, адже трапляються моменти, не терплячі отлагательств.

  •  Можна звернутися по допомогу до батьків, але не варто чекати від них істотних подарунків, якщо вони отримують середньостатистичну заробітну плату.
  •  Якщо майбутня сім'я залишилася наодинці з усіма організаційними питаннями, не варто опускати руки. Оптимальне рішення є завжди, і це цільовий кредит на весілля.

Що таке весільний кредит

Сьогодні мікрофінансові установи пропонують особливі програми кредитування. Якщо банки неохоче видають позику молодим людям без великого стажу роботи і високого рівня доходу, МФО відноситься до своїх клієнтів лояльніше.

Нижче приведена порівняльна таблиця переваг і недоліків отримання кредиту на весілля у банку і МФО на прикладі отримання кредиту від компанії CreditUP.

МФО CreditUPБанк
93% заявок отримують схвалення 27% заявок отримують схвалення 
Онлайн договірДля підписання треба їхати в банк
Отримання грошей за 8 хвилинГроші поступлять через 1-3 дні
Працюємо цілодобовоЧас роботи : 9: 00 -18: 00

Приймаємо рішення за 8 секунд

Рішення від 2 годин
Компенсуємо частину Ваших витратСтягує приховані комісії

 

Тут ви можете за 8 хвилин отримати суму, якої вистачить для того, щоб купити кільця або сукню. Мікропозика досить проста в оформленні. Вам не знадобиться збирати купу документів і переживати зайве занепокоєння перед найважливішою подією в житті двох закоханих.

Мікрофінансові компанії йдуть своїм клієнтам назустріч і полегшують життя молодожонам і їх сім'ям. Умови отримання позики максимально лояльні. Стати їх клієнтом може кожен повнолітній громадянин України, який :

  •  не має довідок про доходи;
  •  має погану кредитну історію;
  •  хоче оформити кредит без запоруки майна;
  •  потребує грошей в терміновому порядку.

Весілля в кредит давно перестало вважатися рідкістю, адже вартість послуг і товарів для її проведення росте з кожним днем. Якщо ви ретельно спланували свій бюджет і розумієте, що не укладаєтеся в нього - можете з легкістю отримати бракуючу суму на різні статті витрат.

Весільний кредитНавіть якщо до заходу залишилися лічені дні, отримати позику - легко і просто. Автоматична система обслуговування працює цілодобово без вихідних. Отримуйте додаткові фінанси, не виходячи з будинку і не відвідуючи банківські відділення, щоб організувати ідеальне весілля своєї мрії!

Переваги оформлення кредиту на весілля

Швидкі кредити на весілля в Україні користуються великою популярністю. Їх головна перевага - в тому, що не треба відмовляти собі в задоволенні прожити цей день так, як хочеться! Скориставшись послугами МФО, можна:

  •  влаштувати свято своєї мрії;

  •  самостійно приймати рішення під час організації;
  •  відправитися в романтичну подорож після одруження;
  •  продумати все до дрібниць: від оформлення яскравої фотозони до купівлі креативних запрошувальних; - запросити більшу кількість родичів і близьких людей;
  •  витратитися на професійного ведучого, який перетворить весілля на незабутню подію для кожного гостя.

Сума, яку видають фінансові онлайн-платформи, надасть вам свободу вибору кращого закладу для святкування і кращого фотографа.

Маючи додаткові гроші, не доведеться економити на важливих дрібницях: салютах, фейєрверках, елементах декору. Тепер двух- або навіть триярусний торт - не просто красива картинка в інтернеті, а цілком досяжна реальність!

Як отримати моментальні гроші на весілля

Маючи на руках конкретний список усіх бажаних речей і обов'язкових покупок, легше готуватиметься до урочистості. Спланувавши витрати, ви зможете визначитися з тим, якої суми бракує і на що варто її витратити. Загальний бюджет залежить від побажань молодих і кількості запрошених.

Найпростіший і швидший спосіб заповнити нестачу грошей - мікрокредитування. Щоб стати клієнтом CreditUp і отримати миттєву суму на карту будь-якого банку без довідок і поручителів, вам знадобиться комп'ютер, планшет або телефон з виходом в інтернет. При цьому не важливо, де ви знаходитеся: удома, на роботі або в торговому центрі.

  • Зареєструйтеся на сайті. На головній сторінці розміщений калькулятор, де ви зможете вибрати потрібну суму, термін кредитування. Тут же ви побачите загальний розмір позики, яку треба буде повернути.
  • Заповните анкету. Для цього вам знадобляться паспортні дані і ИНН. В цілому заповнення заявки вимагає не більше 15 хвилин, якщо ви користуєтеся сервісом уперше.
  • Прив'яжіть номер карти.

Для цього підійде карта будь-якого українського банку. На неї будуть нараховані засоби. Після подання заявки ви отримаєте відповідь через лічені секунди! Система експрес-кредитування вмить обробляє інформацію і приймає рішення про видачу. Ви отримали схвалення? Чекайте вступу засобів. Вони зараховуються в цю ж хвилину! Тепер можете перевести їх у готівку або розрахуватися картою на весільні аксесуари, кільця або іншу атрибутику.

Чому саме CreditUp

Серед усіх мікрофінансових організацій, яка надає експрес-кредити, CreditUp вигідно відрізняється високою швидкістю обробки запитів. Вибравши нас, ви не зіткнетеся з операторами, які стануть збирати інформацію про поручителів, місце роботи і склад сім'ї. Ми довіряємо нашим клієнтам, тому пропонуємо низькі процентні ставки, приємні акції і бонуси.

Мрієте про скромне сучасне весілля або плануєте організувати дводенне пишне гуляння? У кожному з цих випадків компанія КредитАп готова вам допомогти. Скористайтеся нашими послугами і почніть своє спільне життя в достатку!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?