Чи реально отримати кредит неофіційно працюючим

Неофіційне працевлаштування, не дивлячись на усі зусилля уряду, продовжує залишатися масовим в Україні. Відповідно, кредит неофіційно працюючим громадянам є затребуваною послугою. Але надають такі кредити далеко не усі фінансові організації.

Практично не працюють по кредитуванню з неофіційно працюючими позичальниками банки. Як правило, для отримання будь-якого кредиту, у банку від людини вимагають надати довідку з місця роботи про зарплату. В результаті, значна частина населення виявляється відрізаною від банківського кредитування. В той же час у таких людей час від часу можуть з'являтися потреби в позикових коштах, адже ситуації в житті бувають різні.

Де узяти кредит неофіційно працюючому

На щастя, зараз на ринку України працюють організації, які реально дивляться на ситуацію із зайнятістю і готові видавати кредити без офіційного підтвердження позичальником рівня свого доходу. Такими кредиторами, в основному, виступають мікрофінансові організації, що задовольняють попит населення, коли гроші потрібні терміново, на покриття невідкладних потреб. Вони готові буквально в режимі on - line, без надання яких-небудь паперових документів, видати кредит в сумі, достатній, щоб терміново купити ліки, або сплатити "гаряий" тур, що вдало підвернувся, полагодити автомобіль, купити квиток на проїзд і тому подібне. При цьому відомості про роботу і зарплату вимагається повідомити в декларативній формі. Все, що необхідно від потенційного позичальника, - це прислати фотографію свого паспорта і довідки про привласнення ідентифікаційного податкового номера. Багато мікрофінансових компаній навіть не проводять ніякої співбесіди, і для отримання кредиту навіть немає необхідності виходити з дому. Таким чином, неофіційна робота перестає бути перешкодою для отримання кредиту.

Кредит неофіційно працюючому без застави

Ще одним важливим моментом є відсутність необхідності в наданні якої-небудь застави як, наприклад, в ломбарді. Як ви бачите, отримати кредит неофіційно працюючому не лише можливо, але і досить зручно. Необхідною умовою отримання кредиту є:

- наявність банківської картки будь - якого банку України;

- наявність паспорта і довідки про привласнення ИНН;

- комп'ютер або гаджет з виходом інтернет.

Ось, власне, і все. Як бачите, це не так вже і складно.

 

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?