Кредит на карту за 8 хвилин в будь-який час.

від 300 грн до 3500 грн
  • Ви берете:
    ГРН
  • На
    до
  • До повернення:
    грн

Буває, що клієнти звертаються у банк або фінансову організацію за оформленням кредиту, і дістають відмову в його видачі. Таке може статися, якщо у людини склалася негативна репутація на фінансовому ринку. Що можна зробити? Чи можливо узяти кредит без перевірки кредитної історії?

Що таке кредитна історія?

Кредитна історія - це інформація про кредитні зобов'язання, які оформлялися на ваше ім'я. Вона містить дані про своєчасне їх погашення, наявності виплачених не вчасно платежах, а також непогашених позиках. Кредитори передають у Бюро кредитних історій інформацію про те, наскільки сумлінно вами були виконані усі зобов'язання. На підставі цих даних формується кредитний рейтинг клієнта. Коли людина звертається у фінансову організацію за отриманням чергової позики, служба безпеки просить кредитну історію і на її основі приймає позитивне або негативне рішення про видачу засобів.

Де взяти кредит без відмови з поганою кредитною історією?

Банки надають позики у великих сумах і на тривалий період, і ретельно перевіряють кредитну історію клієнтів. CreditUP видає позики на короткий термін і в невеликих сумах, тому лояльніше по відношенню до своїх позичальників. Якщо у вас виникає питання: "Де узяти кредит без перевірки кредитної історії"?, звертайтеся в нашу компанію. Для цього вам досить зробити декілька кроків:

  • Зареєструйтеся на нашому сайті.
  • Заповніть заявку онлайн, вказавши паспортні дані і номер банківської карти, на яку будуть перераховані засоби.
  • Прикріпіть свою фотографію.
  • Підтвердіть свою згоду з умовами договору.
  • Впродовж декількох хвилин отримаєте гроші.

За отриманням кредитних коштів може звернутися будь-який громадянин України у віці 21-60 років. Тепер ви знаєте, як отримати кредит без кредитної історії.

Як поліпшити кредитну репутацію?

Щоб упізнати свою репутацію у світі фінансів, ви можете скористатися послугами УБКИ (Українського Бюро Кредитних Історій). Кожна людина для перевірки особистої інформації має право на безкоштовне звернення в цю організацію один раз в рік. Для цього знадобиться написати в цю організацію запит. Відповідь буде дана упродовж декількох днів.

Якщо ви побачили, що у вас негативна кредитна історія, що можна зробити? Для підвищення свого рейтингу необхідно ретельно продумати свій план дій :

  • Проаналізуйте достовірність наданих даних. Якщо у вашій історії числяться непогашені борги, а у вас є квитанції, що підтверджують зворотне, негайно звернетеся у бюро і до кредитора для з'ясування ситуації. При необхідності, закрийте неоплачені борги.
  • Крок за кроком зміцнюйте свою ділову репутацію. Оформіть короткостроковий кредит на невелику суму. Вчасно погасите його. Потім оформите кредит трохи більше, і докладете зусилля для його своєчасної виплати.

Завдяки таким послідовним діям ви зможете завоювати довіру кредитних установ. Проте не вірте пропозиціям посередників, що пропонують послуги в створенні кредитної історії з нуля - це неможливо, оскільки уся інформація УБКИ надійно захищена. Краще прибігати до законних методів, які надійніші і оправданны. Тим паче, що питання про те, де можна узяти кредит без відмови з поганою кредитною історією, сьогодні має реальне рішення - звертайтеся в мікрофінансову організацію, отримуйте необхідні кошти і підвищуйте свій кредитний рейтинг!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?