Де взяти кредит без прописки?

Відповідно до законодавства України кожен громадянин має бути зареєстрований за місцем свого проживання або іншими словами мати прописку. Відсутність цієї невеликої відмітки в паспорті викликає безліч труднощів при зверненні в державні структури, при оформленні різних соціальних виплат, здійсненні банківських операцій, серед яких і кредитування.

Яка б не була мета грошової позики, кредит готівкою без прописки жоден банк країни видати не погодиться. При цьому людина повинна також надати довідку про доходи, тобто він має бути офіційно працевлаштованим, знайти поручителів, які засвідчать його платоспроможність, а у разі потреби і борг повернуть, ще і кредитна історія має важливе значення, якщо розраховувати на позитивний результат. Таким чином, взяти кредит у банку, що всіляко намагається себе узабезпечити і зібрати якомога більше інформації про клієнта, - досить тривала процедура, що вимагає не лише часу, але і нервів, сил.

Але не завжди цей час є - непередбачена поїздка, незапланована купівля, хвороба - а гроші знадобилися терміново. При цьому з якої-небудь причини відсутня прописка, наприклад людина тільки переїхала в нове місто, або ж працює в одному населеному пункті, а живе в іншому, до того ж ще і статус "безробітний", що не означає, що роботи немає, просто не кожен працедавець зацікавлений в офіційному оформленні своїх підлеглих і сплаті податків. Досить складна ситуація, вихід з якою дуже простий - оформити онлайн кредит.

Переваги онлайн кредитування в CreditUp

  1.  Наша компанія надає можливість взяти кредит без прописки в паспорті і інших "традиційних" довідок, властивих процедурі грошової позики у банках. Все, що від вас знадобиться - паспорт, ІНН, номер телефону, а також будь-яка банківська карта, на яку вам буде зручно отримати грошові кошти.

  2.  Мінімальний час, необхідне на оформлення позики. Після подання заявки рішення про видачу грошей приймається автоматично впродовж 8 секунд, і вони відразу ж поступають вам на карту.

  3.  Відсутність територіальної прив*язанності. Знаходитеся ви в якому-небудь місті або віддаленому від нього селищі, не має значення. Вам не треба буде кудись їхати або йти, головне - наявність пристрою з доступом в Інтернет. Крім того, день це або ніч також неважливо: ми робимо послуги з мікрокредитування щодня і щохвилини, перерв, свят, вихідних у нас не буває.
  4.  Відсутність вікових обмежень. 18, 40 або 70 - різниці ніякої. Кредит без прописки, поручителів, заставши ми згодні видати усім, хто цього потребує.

У CreditUp вам негайно допоможуть вирішити будь-які фінансові труднощі, а ви витратите на це мінімум часу і сил. Отримати готівку без прописки в день подання заявки ніде не буде так просто і швидко. Скористайтеся нашими послугами і забезпечте свій завтрашній добробут. А усім, хто звертається повторно, гарантовані ще і додаткові бонуси, передбачені програмою лояльності.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?