Збираємо червневі бонуси!

 

Отримати бонусні гривні на свій рахунок так само легко, як і взяти гроші в кредит на карту через сервіс онлайн кредитування компанії CreditUP. Однією з переваг оформлення позик на нашому сайті є спеціально розроблена програма лояльності для постійних клієнтів.

BonusUP - це система накопичення бонусів, яка допомагає заощадити на кредитах. Тільки у цьому місяці, ми підготували ще більше подарункових бонусних гривень як для нових, так і для постійних користувачів наших послуг мікрокредитування.

Погасивши перший або наступний кредит онлайн, клієнту, в його кабінеті, на особистий бонусний рахунок нараховуються бонуси, кількість яких залежить від терміну та суми позики. Також, наші менеджери, в індивідуальному порядку, повідомлять Вам в листі по електронній пошті про ту кількість бонусних гривень, які отримаєте саме Ви у червні 2017 року.

Сума подарункових гривень варіюється від 10 грн до 50 грн. Все залежить від того, як довго клієнт користується послугами компанії і на скільки лояльно настроєна мікрокредитна організація по відношенню до користувача, який бере кредити онлайн.

А всі червневі іменинники до того ж отримають 50 грн на бонусний рахунок, і також 10 грн - при реєстрації, якщо що раніше не оформляли позики на сайті і це перший кредит онлайн. Якщо підсумувати кількість зібраних гривневих бонусів, то їх сума складе понад 100 грн.

Ці гроші будуть зберігатися на рахунку клієнта в особистому кабінеті і в будь-який час він може скористатися ними для погашення заборгованості, що зробить кредит онлайн дешевше в кілька разів.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?