Smart TV за перший кредит онлайн!

 

Учора, 03 квітня 2017 року, компанія CreditUP розіграла мега призи - iPhone 6S та iPad Mini серед нових і постійних клієнтів, які за умовами акції, встигли взяти кредит онлайн з 01.03.17 до 31.03.17. Переможцем новенького iPhone Apple стала Козинець Світлана, а Левченко Вадим виграв сучасний гаджет - iPad Apple.

Ми не зупиняємося тільки на разовому розіграші і вже стартувала наша нова акція - «Смарт ТВ за перший кредит». З 01 до 30 квітня 2017 року включно, всі клієнти, які вперше отримають кредит онлайн в цей період, потраплять автоматично під акцію, і переможець отримає сучасний розумний телевізор Smart TV, який ми розіграємо в прямому ефірі 05 травня 2017 року.

Всі наші розіграші призів проводяться за допомогою RANDOM.ORG і відображаються на сайті компанії в розділі «статті» та на офіційних сторінках КредитАП в соцмережах.

Оформити кредит онлайн можна строком на 30 днів і з максимальною сумою першої позики 1500 гривень. Щоб залишити заявку на кредит, зареєструйтесь на сайті і в особистому кабінеті заповніть всі необхідні поля для отримання позики.

Приймайте участь та перемагайте!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?