Заробляйте гроші з нами!

 

Для наших клієнтів є хороші новини! Крім бонусних гривень, які наші користувачі отримують при оформленні кредитів онлайн, на день народження, свята і вихідні, тепер можна заробляти реальні гроші, які будуть зараховані на особисту картку банку.

Для цього слід бути нашим клієнтом, розповісти про нас своїм друзям і знайомим, або ж тим, кому терміново потрібні гроші в борг, і ми не тільки допоможемо вирішити фінансові питання, а й заплатимо Вам за тих, кого Ви привели до нас.

За умовами акції, новий клієнт, якого приведете саме Ви, при заповненні заявки на кредит онлайн, в пункті «приведи друга» вказує Ваш номер телефону і як тільки його кредит буде погашений, Вам негайно перерахується 100 гривень на банківську карту, яку Ви верифікували в особистому кабінеті.

Кількість друзів необмежена. Тобто, розповідаючи про нас і допомагаючи своїм друзям і знайомим з їх грошовими справами, Ви маєте можливість поліпшити своє фінансове становище. Головне правило - щоб людина раніше не була клієнтом КредитАП і це був її перший кредит.

А до 02 травня 2017 року, для всіх нових клієнтів надається знижка 50% на першу позику з 18:00 до 9:00 з понеділка по п'ятницю і в будь-який час на вихідних. До того ж, щоб підсолодити квітень, серед всіх нових користувачів, 05 травня 2017 роки ми розіграємо супер приз - Смарт ТВ.

З нами вигоду отримуєте як Ви, так і Ваші друзі!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?