У попередній статті ми детально розглянули ТОП 7 причин відмови в кредиті. Сьогодні наш експерт підготував поради, що робити, якщо Вам відмовили в онлайн кредиті на будь-яку карту українського банку. Інформація неприємна, якщо Ви отримали відмову, але є алгоритм правильних дій, який обов'язково приведе до успіху в такій ситуації.

Розпочнемо з аналізу:

Складіть свою таблицю на можливих 7 головних причин відмови і критично самостійно проаналізуйте ці пункти.

Можливі причини відмови в кредиті

Особливу увагу звернете на наступні можливі причини відмови :

Правильне заповнення усіх пунктів заявки на кредит

Уважно перевірте, чи немає механічної помилки, випадково вказаних невірних даних при заповненні анкети на онлайн кредит на банківську карту. Врахуйте, що кредитор має різну інформацію на підставі Вашої кредитної історії, а також перевіряє і порівнює вказані дані, такі як відповідність номера паспорта, номера ИНН, розмір заробітної плати по видах професій, по регіону проживання.

Порада: якщо були знайдені помилки, можна подзвонити в службу підтримки мікрофінансовій Компанії, повідомити про знайдені неточності при заповнення анкети на онлайн кредит і попередити Компанію про повторне подання заявки.

Сума доходу - сума онлайн кредиту, термін кредиту

У більшості випадків кредитор схвалить онлайн кредит на карту, якщо сума прошеного кредиту не перевищує 30-40% від щомісячного доходу.

Порада: повторно подати заявку на онлайн кредит, зменшити суму прошеного кредиту, дотримуючись нормативу 30-40 % від щомісячного доходу.

Багато відкритих кредитів, є прострочені зобов'язання

Якщо кількість кредитів значна, і сума щомісячних платежів по усіх кредитах перевищує норматив 30-40 % від щомісячного доходу, то вірогідність відмови зростає.

Порада: прочитав наш стаття "що робить, якщо важко погасити борг", скористався в першу чергу стратегія "сніговий ком" для погашення борг.у Звертайтеся повторно за онлайном кредитом тоді, коли кредитор зможе побачити що у Вашій кредитній історії сталися позитивні зміни: борги зменшуються, що означає, кредитне навантаження на Вас буде знижується.

Були прострочення при обслуговуванні онлайн кредиту

Часто клієнти, користуючись онлайн кредитом і стикаючись з труднощами при погашенні, а саме погашення кредиту було виконане з порушенням терміну за кредитним договором. У таких випадках клієнт за новим онлайн кредитом звертається в нову Компанію в надії, що нова Компанія не має інформації про історію попереднього обслуговування боргу і схвалить онлайн кредит. Проте усі Компанії просять Вашу кредитну історію у бюро кредитних історій і відповідно нова Компанія також буде ознайомлена з Вашою платіжною дисципліною при погашенні кредиту.

Порада: при наявність прострочень по онлайн кредиту спочатку пробуйте звернутися в Компанію, яка схвалювала Вам кредити раніше. Цій Компанії відома історія Вашої платіжної дисципліни і вірогідність схвалення онлайн кредиту у попереднього кредитора вище Крім того Ви можете написати лист на емейл Компанії, дати пояснення чому кредит погашався з простроченнями. Нова Компанія, у своєму рішенні буде грунтується тільки на інформації з Вашої кредитної історії і вірогідність схвалення кредиту буде нижча.

Кредитна історія

Якщо після планомірного аналізу причин відмови в кредиті, Ви зробите висновок, що справа у Вашій кредитній історії, то скористайтеся своїм правом отримати кредитну історію безкоштовно на сайті https://ubki.ua/ і уважно вивчите її - чи немає там негативних записів від банків і микрофиинансовых організацією. Якщо ці записи є присутніми, то буде необхідно зробити дії з виправлення кредитної історії.

Як виправити кредитну історію ми розповімо в наступній статті.

Ваш CreditUp

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?