Кредит онлайн на будь-які цілі!

 

Наближаються Великодні святкування, і за традицією, готуючись до Воскресіння Христового, українці старанно планують свято. В цей період виникає потреба в додаткових витратах. І якщо потрібні гроші до зарплати, то найшвидшим способом покрити затрати являється кредит онлайн.

Оформити заявку і отримати терміново гроші в борг можна в процесі підготовки до Великодня. Сервіс online кредитування працює таким чином, що користувач має можливість взяти позику як у будні, так і у святкові дні, не залежно від часу доби.

Компанія CreditUP також готується до свята і для своїх клієнтів надає безліч бонусів і подарунків протягом квітня 2017 року.

Першим квітневим розіграшем стануть три кошики смаколиків, що отримають клієнти, які оформили кредити онлайн до 13 квітня включно. А на початку травня, між користувачами, які оформили позику з 1.04.17 по 30.04.17 буде розіграний cупер приз місяця - Smart TV.

Слід нагадати і про бонуси. Як нові, так і постійні клієнти зможуть отримати ще більше бонусних гривень за взяті і погашені кредити. Сума нарахованих бонусів буде відображатися в особистому кабінеті користувача на сайті Кредит АП.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?