Чи варто брати кредит під 0% і де ховаються підводні камені?

 

Щоб заохотити клієнтів узяти кредит, багато фінансових установ йдуть на хитрощі, які на перший погляд не зовсім зрозумілі для позичальників. Слід пам'ятати, що безкоштовного сиру і в мишоловці немає, прийде час за все розплачуватися. У нульових відсотках на кредит частенько ховаються хитрощі і комісії різного характеру, тому компанія CreditUP постаралася максимально доступно роз'яснити нижче усі "підводні камені", які зустрінуться в таких пропозиціях по оформленню позик.

По-перше, коли бачите такі акційні пропозиції, звертайте увагу на знак сніжинки(*) біля цифри 0*. Це обов'язкова виноска, яка описує умови, адже точно 0% за оформлення кредиту Вам ніхто не дасть. В описі акції, швидше за все, вкажуть 0,01ли 0,02 % за грошову позику, і Ви подумаєте, що це незначна сума розбіжності, й вона не зіграє глобальної ролі. А ось і ні! У кредитному договорі може бути прописаний пункт, де оформляючи кредит, йде ставка 0%, але тільки на перших 3 дні, приміром, а далі, розраховується по звичайній процентній ставці.

По-друге, якщо претензій за договором немає з приводу отримання кредиту під 0%, то будьте уважні до термінів погашення, пролонгації і прострочення. Адже саме в таких випадках один день прострочення платежу може анулювати нульову процентну ставку й доведеться платити повну суму по позиці, стандартні відсотки і комісії з простроченої оплати, що може обернутися справжнім жахом для позичальника.

По-третє, завжди будьте на зв'язку зі своїм менеджером або представником компанії, продумайте усі питання, які здаються підозрілими або ж незрозумілими, не бійтеся перепитувати і уточнювати, щоб уникнути неприємностей в майбутньому.

А ми нагадуємо, що зараз діє акція "Тануча знижка" на перший кредит онлайн. Процентна ставка, хоч і не нульова, але висока, проте, зменшується з кожним днем і повністю розтане 18 грудня 2016 року. Встигніть оформити кредит онлайн і отримати свою знижку на першу позику. Оформити заявку можна на нашому сайті всього за 10-15 хвилин, гроші на карту банку будуть зараховані впродовж 1 хвилини після схвалення.


 


 


 

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?