Чи можна взяти кредит в 18 років?

 

Як правило, кредити починають видавати з віку 21 рік, обгрунтовуючи це тим, що людина вже закінчила інститут або на останніх курсах навчання, коли в силах забезпечувати себе, влаштувавшись на роботу або маючи якісь додаткові заробітки.

Але чи є вірогідність отримати кредит 18-річному? Банки і фінансові організації розглядають цей сегмент клієнтів як абсолютно новий. Оскільки в позичальника ще абсолютно чиста кредитна історія і аналізувати його поведінку важко. Але, в той же час, молоде покоління цікаве для фінансових структур в якості нових клієнтів.

Таким чином, узяти гроші у борг реально, але швидше за все сума кредиту буде мінімальна, оскільки спрогнозувати поведінку юної людини ще неможливо. Інша річ, якщо у віці 18 років Ви вже працюєте і офіційно отримуєте щомісячний доход. Тоді грошова сума позики може бути набагато вища.

Ще одним варіантом узяти кредит являється поручитель або заставне майно, що належить молодій особі. У цих випадках знадобляться додаткові документи і довідки.

CreditUP також видає кредити як студентам, так і повнолітнім. Для цього не потрібно приходити в офіс і збирати всю документацію, а лише приділити 10-15 хвилин на заповнення заявки на онлайн кредит. Пройшовши увесь процес оформлення, через 20 секунд автоматичне рішення про видачу кредиту буде прийнято, і гроші зарахуються на карту будь-якого банку впродовж 1-2 хвилин.


 

 

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?