Заробити швидко гроші - реально!

 

Хочеш збільшити дохід, а на додатковий заробіток не вистачає часу? Тоді тобі до нас! Компанія CreditUP дає можливість отримати швидко гроші, завдяки акційній програмі «Приведи друга», де за кожного нового клієнта ми платимо 100 гривень на особисту картку банку.

Якщо у Вас є знайомі, яким потрібно терміново взяти кредит, порекомендуйте наш сайт, і ми не тільки допоможемо вирішити фінансові питання Ваших приятелів, а й заплатимо Вам за послуги. Чим більше клієнтів Ви зможете знайти, тим більше грошей заробите.

Привести друзів дуже просто - користувач, Ваш знайомий, реєструється на нашому сервісі і заповнює заявку на кредит онлайн. У полі «приведи друга» клієнт, якому Ви порадили наш сайт, вписує Ваш номер телефону для того, щоб ми отримали офіційне підтвердження.

Обов'язковою умовою являється те, що всі клієнти, які прийшли завдяки Вам, не повинні були раніше оформляти кредити через наш сервіс кредитування і це їх перші позики. Після погашення боргу, ми відразу ж на банківську карту перераховуємо гроші.

Кращі агенти, які співпрацюють з нами, заробляють до 5000 гривень на місяць. Щоб досягти гарних результатів, можна розповідати про нас в соціальних мережах, ділитися інформацією на форумах, розміщувати оголошення на різних сайтах і майданчиках в інтернеті.

Дана пропозиція не обмежена в часі і діє на постійній основі. Якщо у Вас виникли питання або Ви хочете уточнити деталі співпраці, можете написати нам на електронну адресу office@creditup.com.ua з позначкою в темі листа «приведи друга», або зателефонувати на контактні телефони в будь-який зручний час.

 

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?