МФО чи банк?

 

Перш, ніж брати кредит, слід ознайомитися з ринком кредитування і видами позик в Україні. Клієнту, щоб розуміти, куди звертатися: в банк або небанківську фінансову установу, потрібно знати суму кредиту і термін, на який планує взяти гроші в борг.

Якщо позичальник хоче купити квартиру, автомобіль або здійснити іншу дорогу покупку, йому однозначно треба йти в банк, при цьому, спочатку підготувати ряд документів, встановлених правилами отримання позики в банку.

Невелику грошову суму краще брати в борг у мікрофінансової компанії, такій як CreditUP. Отримати мікропозику можна, надавши лише паспорт та ідентифікаційний податковий номер, що є зручним способом оформлення кредиту.

Які ж головні відмінності мікрокредитів від банківських позик? Ми вирішили виділити три основні пункти, які, на нашу думку, відіграють важливу роль при виборі фінансової структури:

1) МФО працюють 24/7, на відміну від банків, які надають послуги з 09:00 до 18:00 з понеділка по п'ятницю (деякі банки працюють в суботу до 16:00).

2) У банку рішення про видачу кредиту приймається від одного дня і більше, а організація з видачі мікропозик схвалює кредит протягом 8-10 секунд після заповнення заявки.

3) І найголовніше, щоб отримати кредит в банку, слід відвідати відділення, витратити час на дорогу і очікування своєї черги, а оформити кредит в МФО можна, сидячи в офісі або вдома за комп'ютером, планшетом або смартфоном при наявності інтернету.

Якщо у Вас є карта банку і потрібно терміново взяти гроші в борг, то кредит онлайн - найкраще рішення всіх Ваших проблем!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?