Чому відмовлять у кредиті!

 

Не завжди людина, яка планує оформити кредит, може бути впевненою на 100% в його отриманні. Це пов'язано з багатьма факторами, які впливають на прийняття рішення про видачу позики тому чи іншому клієнтові.

Існує кілька основних причин, за якими можуть відмовити у кредитуванні. Першою і основною є попередня заборгованість по кредитах, коли не тільки банк, але й інші фінансові організації напевно відмовлять позичальнику видати гроші в борг.

Другим і важливим пунктом буде платоспроможність користувача. Залежно від суми позики і терміну оформлення, менеджер або автоматична система визначає можливість погасити гроші та відсотки по кредиту, які беруть в борг. Хоч кредити отримують і безробітні, але все-таки клієнт з постійним доходом має більше шансів взяти позику.

До основних причин відносять і надання неправдивої інформації про позичальника. Вказавши невірні особисті, паспортні дані, ІПН або фотографію, клієнту не тільки відмовлять у видачі, а й можуть притягнути до кримінальної відповідальності за шахрайство.

До дрібних, але теж впливових на відмову причин, можна віднести вік клієнта, кредит з метою перекредитування (коли один кредит погашає інший), зниження кредитного скорингу, судимості, зіпсована кредитна історія без прагнення її поліпшення.

Знаючи основні чинники відмови у кредиті, позичальник зможе більш ретельно поставитися до отримання позики. І щоб з легкістю взяти гроші в борг, дотримуйтесь основних правил і беріть кредити швидко і зручно, коли це необхідно.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?